Hapé
+86 (574) 62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

Produk

  • 13009, Heavy duty 30mm Piston Air Compressor with light

    13009, Beurat tugas 30mm Piston Air Compressor kalayan hampang

    Daptar Fitur:
    1) 150PSI (11 Bar) Tekanan Maksimum;
    2, Powered by DC12V 3m (10ft) kabel listrik ku roko mobil mobil;
    3 Light Lampu Darurat;
    4, Kompresor Hurung / Pareuman saklar;
    5, Lampu / Pareum / Kedip-kedip 3 cara saklar

  • 11933
  • 11947 Mini Compressor

    11947 Mini Compressor

    1) 150PSI (10Bars) Tekanan Maksimum;
    2) Powered by DC12V 3m (10ft) kabel listrik ku rokok mobil torek;
    3) gauge hawa digital kalayan tingkat akurat tinggi;
    4) 4 unit tampilan na switchable dina gauge hawa digital;
    5) Otomatis lirén nalika tekanan ngahontal pre-setting anu dipikahoyong;
    6) Ampere Maksimum: 10A;
    7) hurung / pareum;
    8) Selang hawa rajutan nganggo snap-in Plug;
    9) Asesoris: 2 nozel sareng 1 jarum olahraga
    10) Outer Pack: 38.50 * 29.00 * 29.50cm, 24pcs, 21kgs

  • 11973D, 12V digital air compressor with auto-stop function

    11973D, kompresor udara digital 12V kalayan fungsi mandeg otomatis

    Daptar Fitur:

    1) 150PSI (18Bars) Tekanan Maksimum;
    2, Powered by DC12V 3m (10ft) kabel listrik ku roko mobil mobil;
    3 Amp Maksimum Ampere: 10A;
    4, Digital gauge hawa kalayan tingkat akurat tinggi;
    5) 4 unit tampilan na switchable dina gauge hawa digital;
    6, Otomatis lirén nalika tekanan ngahontal pre-setting anu dipikahoyong;
    7) Selang hawa rajutan nganggo snap-in Colokkeun;
    8) Asesoris: 2 nozel sareng 1 jarum olahraga
    9) Paking: 54 * 46 * 42.5cm, 20 pcs / ctn, 21.5 / 20Kgs

  • 11653D 12V mini digital air compressor with auto-stop function

    11653D 12V mini kompresor hawa digital kalayan fungsi mandeg otomatis

    1) 150PSI (10Bars) Tekanan Maksimum;
    2) Powered by DC12V 3m (10ft) kabel listrik ku rokok mobil torek;
    3) gauge hawa digital kalayan tingkat akurat tinggi;
    4) 4 unit tampilan na switchable dina gauge hawa digital;
    5) Otomatis lirén nalika tekanan ngahontal pre-setting anu dipikahoyong;
    6) Ampere Maksimum: 10A;
    7) hurung / pareum;
    8) Selang hawa rajutan nganggo snap-in Plug;
    9) Asesoris: 2 nozel sareng 1 jarum olahraga
    10) Outer Pack: 38.50 * 29.00 * 29.50cm, 24pcs, 21kgs

  • 11997, Digital Air Compressor with Light, Pre-setting and automatic stop

    11997, Digital Air Compressor sareng Lampu, Pra-setting sareng parobihan otomatis

     Daptar Fitur:

    1) 150PSI (18Bars) Tekanan Maksimum;
    2, Powered by DC12V 3m (10ft) kabel listrik ku roko mobil mobil;
    3 Amp Maksimum Ampere: 10A;
    4, Digital gauge hawa kalayan tingkat akurat tinggi;
    5) 4 unit tampilan na switchable dina gauge hawa digital;
    6, Otomatis lirén nalika tekanan ngahontal pre-setting anu dipikahoyong;
    7 Light Lampu Darurat;
    8) Kedip-kedip lampu peringatan;
    9) Selang hawa rajutan nganggo snap-in Colokkeun;
    10) Asesoris: 2 nozel sareng 1 jarum olahraga

123456 Teras> >> Halaman 1/8