Hapé
+86(574)62759822
Surélék
sales@yyjiaqiao.com

Kompresor Mini

  • 11632, 12V car tyre inflator

    11632, 12V inflator ban mobil

    Mini Air Compressor - 8 menit ban inflating speed
    Daptar Fitur:
    1)150PSI (10Bar) Tekanan Maksimum;
    2) Powered by DC12V 3m (10ft) kabel kakuatan jeung roko mobil torek;
    3) Diwangun-di On / Pareum switch;
    4) Desain gudang sampurna tina selang hawa & ari kakuatan;
    5)16mm Piston Struktur Silinder ensures speed inflating gancang & tekanan High;
    6) Desain stylish raray produk;
    7)Ampere maksimum: 10A;
    8) Gauge hawa kaasup;
    9) Knitted selang hawa kalawan snap-in Colokkeun;
    10)Asesoris: 2 nozzles sareng 1 jarum olahraga

  • 11653D 12V mini digital air compressor with auto-stop function

    11653D 12V mini compressor hawa digital kalawan fungsi eureun otomatis

    1) 150PSI (10Bar) Tekanan Maksimum;
    2) Powered by DC12V 3m(10ft) ari kakuatan jeung roko mobil torek;
    3) gauge hawa Digital kalawan tingkat akurat tinggi;
    4) 4 Unit tampilan na switchable dina gauge hawa digital;
    5) Sacara otomatis eureun nalika tekanan ngahontal pre-setting dipikahoyong;
    6) Ampere maksimum: 10A;
    7) on / Pareum switch;
    8) Knitted selang hawa kalawan snap-di Colokkeun;
    9) asesoris: 2 nozzles na 1 jarum olahraga
    10) Luar Pack: 38.50*29.00*29.50cm, 24pcs, 21kgs

  • 12284 12V Digital Air Compressor with emergency light

    12284 12V Kompresor Udara Digital kalayan lampu darurat

    Kaunggulan Daptar Fitur: 1)150PSI (10Bar) Tekanan Maksimum; 2) Lampu darurat; 3) Diwangun-di Lampu On / OFF switch; 4) Diwangun-di ON / OFF switch compressor; 5) Powered by DC12V 3m(10ft) kabel kakuatan jeung roko mobil torek; 6) Maksimum Ampere: 10A; 7) Sacara otomatis eureun nalika tekanan ngahontal pre-setting dipikahoyong; 8) 4 unit tampilan sareng switchable dina gauge hawa digital; 9) Gauge hawa digital kalayan tingkat akurat anu luhur; 10) Knitted selang hawa jeung snap-in Colokkeun; 11) Asesoris:...
  • 11947 Mini Compressor

    11947 Kompresor Mini

    1) 150PSI (10Bar) Tekanan Maksimum;
    2) Powered by DC12V 3m(10ft) ari kakuatan jeung roko mobil torek;
    3) gauge hawa Digital kalawan tingkat akurat tinggi;
    4) 4 Unit tampilan na switchable dina gauge hawa digital;
    5) Sacara otomatis eureun nalika tekanan ngahontal pre-setting dipikahoyong;
    6) Ampere maksimum: 10A;
    7) on / Pareum switch;
    8) Knitted selang hawa kalawan snap-di Colokkeun;
    9) asesoris: 2 nozzles na 1 jarum olahraga
    10) Luar Pack: 38.50*29.00*29.50cm, 24pcs, 21kgs

  • 13002, Heavy Duty 30mm Piston Air Compressor

    13002, Kawajiban beurat 30mm Piston Air Compressor

     Daptar Fitur:

    1)150PSI (11 Bar) Tekanan Maksimum;
    2) Powered by DC12V 3m(10ft) kabel kakuatan jeung roko mobil torek;
    3) Compressor on / off switch;
    4) Maksimum Ampere: 15A;
    5) Air gauge kaasup;
    6) Karét Air selang jeung tambaga screwing Colokkeun;
    7) cecekelan pisan nyaman;
    8) Asesoris: 2 nozzles sareng 1 jarum olahraga

  • 10602, 12V Portable Mini Oil Extractor Pump

    10602, 12V Portabel Mini Minyak Extractor Pompa

    1) Brand anyar jeung kualitas luhur
    2) Gampang Mindahkeun BBM pikeun ATV, JET SKI, Motor, Generator Bensin sareng seueur deui
    3) Gawéna dina sadaya jinis Suluh sareng Minyak (henteu kanggo Bensin)