Hapé
+86(574)62759822
Surélék
sales@yyjiaqiao.com

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Dimana pabrik anjeun?

Yuyao Jiaqiao Auto Accessories Co., Ltd
Alamat: No 5 Xiahengdai Road, Xiaodong Industrial Area, Yuyao, Zhejiang, Cina
Telepon: +86-574-62759822
Fax: +86-574-62759823
Surélék: jialin#yyjiaqiao.com (ganti # ku @ nalika surélék urang)
www.yyjiaqiao.com
Skype: yyjiaqiao

Luhur nyaéta alamat pabrik urang. Anjeun ogé pariksa halaman kontak kami.

Compressor jalan slow

P : Kompresor jalanna laun, sok disada. Video saperti kieu

A: 1) pariksa lamun mobil ieu dimimitian, Sora sigana yén éta pondok daya;

2) lamun kakuatan OK, mangga pariksa lamun screw on motor téh ketang.

3) nempatkeun sababaraha gajih dina gear.

 

Gagal Ngembangkeun ban mobil

P: Hai kuring ngagaduhan masalah sareng pompa, kuring dianggo pikeun niup ban sapédah putra-putra kuring, naha éta henteu aya masalah, kuring badé nempatkeun hawa dina ban mobil kuring tadi wengi kedah pareum nalika éta damel. beban sora aneh tur moal ngompa up. Kuring kedah nyandak mobil ka garasi pikeun hawa.

A: Mangga bageur nawaran reureuh di ngabejaan urang di handap informasi lamun aya pompa gagal inflate. Éta penting pisan pikeun urang supados urang tiasa ngartos kaayaan naon éta.

  • ukuran ban nu Anjeun bade inflate
  • tekanan ban mimiti saméméh inflate
  • sabaraha lila waktu nu diperlukeun.
  • Model produk No.
  • Katerangan status gagal, contona, ngaroko, teu aya sora, teu ngamimitian, teu ngambekan kana tekanan anu dipikahoyong, jsb

Kabéh inflators ban mobil urang tiasa inflate lolobana ban mobil iwal ban pisan badag, atawa kahayang pikeun inflate tekanan kacida luhurna (> 3.5bars). Laju inflating tiasa dipendakan dina spésifikasi kami unggal Modél inflator. Umumna disebutkeun, inti A16mm bisa inflate a 195/60R14 ban mobil ka 2bars sabudeureun 8-9 mnt. 19mm inti bisa inflate a 195/60R14 ban mobil ka 2bars sabudeureun 7-8 mnt. tekanan luhur hartina leuwih kali, ban badag hartina leuwih waktos teuing. Mangga bageur nawaran reureuh di ngadagoan. Coba compressor hawa logam kami upami anjeun hoyong langkung gancang sareng langkung kuat.

Noise weired teu bisa dijawab yén aya loba kamungkinan. Atoh, mangga setel tekanan eureun otomatis ka 30PSI, jeung tahan selang compressor hawa pageuh, teras ngahurungkeun compressor hawa. Naha inflate sareng otomatis eureun? Lamun henteu, mangga ngahubungan wawakil jualan kami pikeun sanggeus jualan.

Hatur nuhun sareng hapunten tina sagala kasulitan.

Kompresor hawa patarosan inflating umum - 11691

1) Aya noise sarta teu bisa inflated
Katerangan kaayaan dasarna kedah janten pidéo di handap ieu
Analisis noise di luhur -
A. Tekanan jero ban teuing tinggi jeung kakuatan mimiti tina pompa hawa teu cukup.
Solusi --> Anggo saatos ngamimitian mobil;
B. Salila transportasi, gerakan internal produk ieu lunta jeung motor nyangkut dina perumahan.
C. Pakakas motor
Solusi --> Ganti motor;
D. Batang panyambungna nyangkut.
Solusi -> Buka cangkang sareng pasang batang panyambung;

2) Teu aya tanda damel nalika produk diselapkeun kana regulator tegangan mobil. Nu meuli masih teu bisa inflate sanggeus ngarobah dua mobil;
A. Sekering dina korek api ditiup. Dina hal ieu, jam tangan teu caang. Mangga parios sekering dina kabel kakuatan tur ngaganti eta.
B. The roko torek ukuran sekering sababaraha model leutik, nu motong kaluar kakuatan dina momen dimimitian;
C. Desoldering tina kawat internal

3) Saatos produk ditampi, motor diblokir sareng teu tiasa dianggo;
A. Mun anjeun mibanda patalékan 1) noise abnormal sarupa, mangga pencét 1) analisis jeung pariksa;
B. tegangan catu daya teu 12V DC
C. Salila transportasi, gerakan internal produk ieu lunta jeung motor nyangkut dina perumahan.

EPE, busa, kotak kardus sareng anyaman

Mutiara katun, busa, cartons jeung anyaman kantong, jsb, dipaké pikeun bungkusan aman jeung panangtayungan produk tina maké jeung cimata salila transportasi.

EPE, busa, kotak kardus sareng pakean anyaman, sapertos pikeun bungkusan sareng panangtayungan kasalametan nalika ngangkut produk anu henteu tunduk kana ngagem sareng cimata.

Lambaran busa poliétilén (pilem), ogé katelah katun mutiara.
Lambaran busa poliétilén (pilem), ogé dingaranan kapas mutiara