Hapé
+86(574)62759822
Surélék
sales@yyjiaqiao.com

Tentang Kami

Yuyao Jiaqiao Auto Accessories Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu khusus dina manufaktur jinis kompresor hawa mobil 12VDC (inflator ban mobil), pembersih vakum mobil, alat darurat sareng asesoris sisi jalan, jsb. Tempatna di wétan propinsi Zhejiang - Yuyao kota nu 1 jam urang nyetir ti bandara Ningbo Lishe (Ningbo Port), jeung 2 jam nyetir ti Hangzhou atawa Shanghai. Pausahaan nyertakeun wewengkon 1500 méter pasagi sarta kalawan 80 pagawé, produk ékspor ka sakuliah dunya kalawan lolobana sertipikat Éntri internasional kawas CE, RoHS, jsb.
Salaku salah sahiji pabrik ngarah tur profésional, dumasar kana kawijakan kualitas "berorientasi kualitas, customer munggaran", kami geus ngadegkeun hiji sistem kadali kualitas tepat sarta pohara efisien. ISO 9001: 2000 sertipikat sistem manajemen kualitas dicandak dina 2006.
Pikeun ningkatkeun kaunggulan tangtangan dina kompetisi harga global sareng ngontrol kualitas anu langkung saé, kami ngembangkeun bengkel harware, bengkel motor, bengkel suntik, bengkel assembling, sareng bengkel molding. Kalolobaan bagian utama produk urang dihasilkeun di pabrik urang, sadaya produk réngsé datang ti urang ngumpul lines.With parabot produksi profésional ieu jeung tim R & D alus teuing, pangabisa produksi urang ngahontal 50.000 PCS compressor hawa atawa vacuum cleaners unggal bulan. Urang ogé ngadegkeun puseur kadali kualitas urang sorangan, tim ngembangkeun produk.
Samentara éta, pikeun ngaronjatkeun kaunggulan tantangan dina ékonomi global jasa alus, dina dasar lulus sertifikasi sistem manajemen ISO9001, parusahaan diadopsi ERP, OA jeung sistem manajemen E-bisnis. Kami ogé bakal terus ngenalkeun téknologi canggih sareng pangalaman manajemén domestik sareng asing, sareng narékahan pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng daya saing. Kaseueuran produk urang ayeuna nganggo sertipikat internasional.