Hapé
+86 (574) 62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

Tentang Kami

Yuyao Jiaqiao Auto Accessories Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu percanten dina ngadamel jinis kompresor udara mobil 12VDC (mobil ban inflator), vacuum cleaner mobil, alat-alat darurat di sisi jalan sareng aksésoris, sareng sajabana Tempatna di wétan propinsi Zhejiang - Yuyao kota anu 1 jam nyetir ti bandara Ningbo Lishe (Pelabuhan Ningbo), sareng 2 jam nyetir ti Hangzhou atanapi Shanghai. Perusahaan nutupan legana 1500 méter pasagi sareng 80 karyawan, produk ékspor ka sakumna dunya sareng seueurna sertipikat entri internasional sapertos CE, RoHS, jst.
Salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng propésional, dumasar kana kabijakan kualitas "berorientasi kualitas, pelanggan heula", kami parantos ngadegkeun sistem kontrol kualitas anu tepat sareng éfisién pisan. Sértipikat sistem manajemen mutu ISO 9001: 2000 dicandak dina 2006.
Pikeun ningkatkeun kaunggulan tangtangan dina persaingan global harga sareng ngendalikeun kualitas anu langkung saé, kami ngembangkeun lokakarya harware kami sorangan, bengkel motor, bengkel suntikan, ngarakit lokakarya, sareng lokakarya cetakan. Kaseueuran bagian-bagian utama produk kami dihasilkeun di pabrik kami, sadaya produk anu réngsé sumping ti garis kami anu ngarakit. Kalayan alat produksi anu propésional ieu sareng tim P&P anu hadé, kamampuan produksi kami ngahontal komérsial hawa 50.000 péstor atanapi pembersih vakum unggal bulan. Kami ogé ngadegkeun pusat kontrol kualitas kami, tim pengembangan produk.
Samentawis éta, pikeun ningkatkeun kaunggulan tangtangan dina ékonomi global jasa anu saé, dumasar kana lulus sertifikasi sistem manajemen ISO9001, perusahaan nganggo ERP, sistem manajemen OA sareng E-bisnis. Kami ogé bakal neraskeun ngenalkeun téknologi maju domestik sareng asing sareng pangalaman manajemén, sareng narékahan pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng daya saing. Kaseueuran produk kami nganggo sertipikat internasional ayeuna.