Hapé
+86(574)62759822
Surélék
sales@yyjiaqiao.com

21268, 4 dina 1 12V mobil vacuum cleaner kalawan compressor hawa & lampu

Katerangan pondok:

1) Desain agul kipas aluminium nyayogikeun nyeuseup anu kuat sareng sora anu langkung handap
2) HEPA Hypa filter, bisa dikumbah, leuwih nyerep lebu
3) 3m kabel kakuatan diperpanjang sareng torek roko pikeun mobil
4) 100W motor kakuatan tinggi
5) Desain gerakan 19-silinder klasik, stabil sareng dipercaya
6) Diwangun-di méteran gas
7) Sumber cahaya LED kacaangan tinggi
8) A-rupa asesoris, leuwih loba dipaké


Rincian produk

Tag produk

Desain anyar kalawan téhnologi luhur, terpadu 4 fungsi klasik dina produk handheld, geulis tur mangpaat. Éta anu pangsaéna pikeun supir salaku alat. Ogé kado pangalusna pikeun drivers. Alat anu kedah aya dina ransel mobil anjeun.

Pasipatan Machanical
Bahan ABS, PS, Tambaga, Al, Fe.
Aliran nyeuseup 3.2Kpa, >265g, 100Watt
Média nyeuseup baseuh jeung garing
Karakteristik listrik
Dipeunteun Power 12V100Watt pikeun vakum, 12V90Watt pikeun compressor hawa
Sasayogian tanaga Kabel listrik 3m sareng korek rokok mobil, ngahiji.
Pindah Compressor / Pareum / Vacuums switch, Lampu On / Pareum switch
Ciri Inflating
Tekanan Max 150 PSI
Piston & Silinder 19MM piston jeung silinder
Volume Kaluaran Appr. 12 LPM
Fungsi tambahan
Fungsi tambahan lampu darurat kaasup.
Bungkusan
Asesoris 3 nozzles nyeuseup, 3 inflate adapters, 1 selang hawa
Bungkusan Luar 50 * 37 * 47cm, 12pcs / ctn, 19,5 / 18,5Kgs.

4 fungsi utama salaku handap
1) compressor hawa 12V salaku inflator ban mobil pikeun kalolobaan mobil, sapédah, motor, vans, ranjang hawa, kapal hawa, jsb
2) 12V mobil vacuum cleaner pikeun nyedot kulit, lebu nu ngajadikeun mobil anjeun beresih
3) Lampu Darurat
4) Cek tekanan

Karakter has saperti kieu
1) bilah aluminmum nyadiakeun nyeuseup kuat tapi noise low
2) Dipasang ku kabel 3m sareng korek rokok mobil
3) saringan HEPA kualitas luhur
4) 100Watt motor vakum kuat
5) klasik 19mm compressor core cocog pikeun kalolobaan ban.
6) Diwangun-di gauge hawa
7) sumber lampu LED super caang
8) loba asesoris

xq

fungsi ngagantian

1) Rose warna emas bisa dicét

2) gauge hawa bisa ditingkatkeun kana hiji digital

3) 19mm inti compressor hawa bisa ditingkatkeun kana 22mm

4) Ngaganggu 2) jeung 3) ditingkatkeun

5) colokan kakuatan ngahiji;

23
11
certificate

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami