Celular
+86(574)62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

Produktet

 • 11632, 12V car tyre inflator

  11632, 12V fryrës gomash makinash

  Mini kompresor ajri – shpejtësia e fryrjes së gomave 8 minuta
  Lista e veçorive:
  Presioni maksimal 1)150 PSI (10 Bar);
  2) Mundësuar nga kordoni i rrymës DC12V 3m (10ft) me çakmakun e makinës;
  3) Çelës i integruar i ndezjes/fikjes;
  4) Dizajn perfekt i ruajtjes së zorrës së ajrit dhe kordonit të energjisë;
  Struktura e cilindrit të pistonit 5)16 mm siguron shpejtësi të shpejtë të fryrjes dhe presion të lartë;
  6) Dizajn elegant i fytyrës së produktit;
  7)Amperi maksimal: 10A;
  8) Matës i ajrit të përfshirë;
  9) Zorrë e thurur e ajrit me prizë të fiksuar;
  10) Aksesorë: 2 hundë dhe 1 gjilpërë sportive

 • 13009, Heavy duty 30mm Piston Air Compressor with light

  13009, Kompresor ajri me piston 30 mm me funksion te rende me drite

  Lista e veçorive:
  Presioni maksimal 1)150 PSI (11 bare);
  2) Mundësuar nga kordoni i rrymës DC12V 3m (10ft) me çakmakun e makinës;
  3) Drita e urgjencës;
  4) Çelësi Ndezja/Fikja e kompresorit;
  5) Ndërprerës me 3 drejtime Drita/Fikur/Fletëzues

 • 11933
 • 11997, Digital Air Compressor with Light, Pre-setting and automatic stop

  11997, Kompresor dixhital ajri me dritë, paravendosje dhe ndalim automatik

   Lista e veçorive:

  Presioni maksimal 1)150PSI (18Bar);
  2) Mundësuar nga kordoni i rrymës DC12V 3m (10 ft) me çakmak makine;
  3) Amperi maksimal: 10A;
  4) Matës dixhital i ajrit me nivel të lartë të saktë;
  Ekran 5)4 njësi dhe i kalueshëm në matës dixhital të ajrit;
  6) Ndaloni automatikisht kur presioni arrin paracaktimin e dëshiruar;
  7) Drita e urgjencës;
  8) Dritë paralajmëruese ndezëse;
  9) Zorrë e thurur e ajrit me prizë të fiksuar;
  10) Aksesorë: 2 grykë dhe 1 gjilpërë sportive

 • 11947 Mini Compressor

  11947 Mini Kompresor

  1) Presioni maksimal 150PSI (10Bar);
  2) Mundësuar nga kordoni i rrymës DC12V 3m(10ft) me çakmak makinë;
  3) Matës dixhital i ajrit me nivel të lartë të saktë;
  4) Ekran me 4 njësi dhe i kalueshëm në matës dixhital të ajrit;
  5) Ndalohet automatikisht kur presioni arrin paracaktimin e dëshiruar;
  6) Amperi maksimal: 10A;
  7) çelësi i ndezjes/fikjes;
  8) Zorrë e thurur me ajër me prizë të fiksuar;
  9) Aksesorë: 2 hundë dhe 1 gjilpërë sportive
  10) Paketa e jashtme: 38,50*29,00*29,50cm, 24 copë, 21 kg

 • 11973D, 12V digital air compressor with auto-stop function

  11973D, kompresor ajri dixhital 12V me funksion të ndalimit automatik

  Lista e veçorive:

  Presioni maksimal 1)150PSI (18Bar);
  2) Mundësuar nga kordoni i rrymës DC12V 3m (10ft) me çakmakun e makinës;
  3)Amperi maksimal: 10A;
  4) Matës dixhital të ajrit me nivel të lartë të saktë;
  Ekran 5)4 njësi dhe i kalueshëm në matës dixhital të ajrit;
  6) Ndaloni automatikisht kur presioni arrin paracaktimin e dëshiruar;
  7) Zorrë e thurur ajri me prizë lidhëse;
  8) Aksesorë: 2 hundë dhe 1 gjilpërë sportive
  9) Paketimi: 54*46*42,5 cm, 20 copë/ctn, 21,5/20 kg