Celular
+86(574)62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

Mini Kompresor

 • 11632, 12V car tyre inflator

  11632, 12V fryrës gomash makinash

  Mini kompresor ajri – shpejtësia e fryrjes së gomave 8 minuta
  Lista e veçorive:
  Presioni maksimal 1)150 PSI (10 Bar);
  2) Mundësuar nga kordoni i rrymës DC12V 3m (10ft) me çakmakun e makinës;
  3) Çelës i integruar i ndezjes/fikjes;
  4) Dizajn perfekt i ruajtjes së zorrës së ajrit dhe kordonit të energjisë;
  Struktura e cilindrit të pistonit 5)16 mm siguron shpejtësi të shpejtë të fryrjes dhe presion të lartë;
  6) Dizajn elegant i fytyrës së produktit;
  7)Amperi maksimal: 10A;
  8) Matës i ajrit të përfshirë;
  9) Zorrë e thurur e ajrit me prizë të fiksuar;
  10) Aksesorë: 2 hundë dhe 1 gjilpërë sportive

 • 11653D 12V mini digital air compressor with auto-stop function

  Mini kompresor ajri dixhital 11653D 12V me funksion të ndalimit automatik

  1) Presioni maksimal 150PSI (10Bar);
  2) Mundësuar nga kordoni i rrymës DC12V 3m(10ft) me çakmak makinë;
  3) Matës dixhital i ajrit me nivel të lartë të saktë;
  4) Ekran me 4 njësi dhe i kalueshëm në matës dixhital të ajrit;
  5) Ndalohet automatikisht kur presioni arrin paracaktimin e dëshiruar;
  6) Amperi maksimal: 10A;
  7) çelësi i ndezjes/fikjes;
  8) Zorrë e thurur me ajër me prizë të fiksuar;
  9) Aksesorë: 2 hundë dhe 1 gjilpërë sportive
  10) Paketa e jashtme: 38,50*29,00*29,50cm, 24 copë, 21 kg

 • 12284 12V Digital Air Compressor with emergency light

  12284 Kompresor dixhital ajri 12V me drite emergjence

  Përparësitë Lista e veçorive: Presioni maksimal 1)150PSI (10Bar); 2) Drita e urgjencës; 3) Ndërprerësi i ndezjes/fikjes së dritës; 4) Ndërprerësi i kompresorit ON/OFF; 5) Mundësuar nga kordoni i rrymës DC12V 3m (10 ft) me çakmak makine; 6) Amperi maksimal: 10A; 7) Ndalo automatikisht kur presioni arrin paracaktimin e dëshiruar; 8) Ekran 4 njësi dhe i kalueshëm në matës dixhital të ajrit; 9) Matës dixhital i ajrit me nivel të lartë të saktë; 10) Zorrë e thurur me ajër me prizë lidhëse; 11) Aksesorë: ...
 • 11947 Mini Compressor

  11947 Mini Kompresor

  1) Presioni maksimal 150PSI (10Bar);
  2) Mundësuar nga kordoni i rrymës DC12V 3m(10ft) me çakmak makinë;
  3) Matës dixhital i ajrit me nivel të lartë të saktë;
  4) Ekran me 4 njësi dhe i kalueshëm në matës dixhital të ajrit;
  5) Ndalohet automatikisht kur presioni arrin paracaktimin e dëshiruar;
  6) Amperi maksimal: 10A;
  7) çelësi i ndezjes/fikjes;
  8) Zorrë e thurur me ajër me prizë të fiksuar;
  9) Aksesorë: 2 hundë dhe 1 gjilpërë sportive
  10) Paketa e jashtme: 38,50*29,00*29,50cm, 24 copë, 21 kg

 • 13002, Heavy Duty 30mm Piston Air Compressor

  13002, Kompresor ajri me piston 30 mm të rëndë

   Lista e veçorive:

  Presioni maksimal 1)150 PSI (11 bare);
  2) Mundësuar nga kordoni i rrymës DC12V 3m (10 ft) me çakmak makine;
  3) Ndërprerësi i ndezjes/fikjes së kompresorit;
  4) Amperi maksimal: 15A;
  5) Matës i ajrit të përfshirë;
  6) Zorrë ajri gome me prizë vidhosjeje bakri;
  7) Dorezë shumë e rehatshme;
  8) Aksesorë: 2 hundë dhe 1 gjilpërë sportive

 • 10602, 12V Portable Mini Oil Extractor Pump

  10602, Mini pompë portative vaj nxjerrëse 12V

  1) Krejt e re dhe me cilësi të lartë
  2) Transferoni me lehtësi karburantin për ATV, JET SKI, motor, gjeneratorë benzine dhe shumë më tepër
  3) Punon në të gjitha llojet e karburantit dhe vajit (jo për benzinën)