Celular
+86(574)62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Ku është fabrika juaj?

Yuyao Jiaqiao Auto Accessories Co., Ltd
Adresa: Rruga Nr. 5 Xiahengdai, Zona Industriale Xiaodong, Yuyao, Zhejiang, Kinë
Tel: +86-574-62759822
Faks: +86-574-62759823
Email: jialin#yyjiaqiao.com (zëvendësoni # me @ kur na dërgoni email)
www.yyjiaqiao.com
Skype: yyjiaqiao

E sipërme është adresa jonë e fabrikës. Ju gjithashtu kontrolloni faqen e kontaktit me ne.

Kompresori punon ngadalë

Pyetje: Kompresori punon ngadalë, tingëllon i ndalur shpesh. Video si më poshtë

Përgjigje: 1) kontrolloni nëse makina është ndezur, Tingulli duket se nuk ka fuqi;

2) nëse rryma është në rregull, ju lutemi kontrolloni nëse vidhosja e motorit është e ngushtë.

3) vendosni pak yndyrë në ingranazh.

 

Dështoi në fryrjen e një gome makine

Pyetje: Përshëndetje, unë kam një problem me pompën, e përdora për të fryrë gomën e biçikletës së bijve të mi, nuk ishte problem, shkova të fus pak ajër në gomën e makinës sime mbrëmë duhej ta fikja pasi po bënte një ngarkojnë zhurmë të çuditshme dhe nuk pompojnë. Më duhej ta çoja makinën në garazh për ajër.

Përgjigje: Ju lutemi na tregoni informacionin e mëposhtëm nëse ndonjë pompë dështoi të fryhej. Është shumë e rëndësishme për ne që të kuptojmë se çfarë situate është.

  • madhësia e gomës që do të fryni
  • Presioni fillestar i gomave para fryrjes
  • sa kohë duhet.
  • Modeli i produktit Nr.
  • Përshkrimi i statusit të dështuar, për shembull, pirja e duhanit, pa zhurmë, mos ndezja, mos fryrja në presionin e dëshiruar, etj.

Të gjithë fryrësit tanë të gomave të makinave mund të fryjnë shumicën e gomave të makinave, përveç gomave shumë të mëdha, ose dëshirës për të fryrë një presion shumë të lartë (>3,5 bars). Shpejtësia e fryrjes mund të gjendet në specifikimet tona për secilin model të fryrësit. Në përgjithësi, bërthama A16 mm mund të fryjë një gomë makine 195/60R14 në 2 bar rreth 8-9 minuta. Bërthama 19 mm mund të fryjë një gomë makine 195/60R14 në 2 bar rreth 7-8 minuta. Presioni më i lartë do të thotë më shumë herë, goma më e madhe do të thotë gjithashtu më shumë kohë. Ju lutemi kini durim për të pritur. Provoni kompresorin tonë metalik të ajrit nëse dëshironi që ai të jetë më i shpejtë dhe më i fortë.

Zhurma e çuditshme nuk mund të përgjigjet se ka shumë mundësi. Gjithsesi, ju lutemi vendosni presionin e ndalimit automatik në 30 PSI dhe mbajeni fort zorrën e kompresorit të ajrit dhe më pas ndizni kompresorin e ajrit. A fryhet dhe automatikisht ndalon? Nëse jo, ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tonë të shitjeve për pas shitjes.

Faleminderit dhe më falni për çdo shqetësim.

Pyetje të zakonshme për fryrjen e kompresorit të ajrit - 11691

1) Ka zhurmë dhe nuk mund të fryhet
Përshkrimi i situatës në thelb duhet të jetë videoja e mëposhtme
Analiza e mësipërme e zhurmës -
A. Presioni brenda gomës është shumë i lartë dhe fuqia fillestare e pompës së ajrit është e pamjaftueshme.
Zgjidhja --> Përdorimi pas ndezjes së makinës;
B. Gjatë transportit, lëvizja e brendshme e produktit zhvendoset dhe motori ngec në kutinë.
C. Veshja e ingranazheve motorike
Zgjidhja --> Zëvendësoni motorin;
D. Shufra lidhëse është e mbërthyer.
Zgjidhja --> Hapni guaskën dhe instaloni shufrën lidhëse;

2) Nuk ka asnjë shenjë funksionimi kur produkti futet në rregullatorin e tensionit të makinës. Blerësi ende nuk mund të fryjë pas ndërrimit të dy makinave;
A. Fitil në çakmak është fryrë. Në këtë rast, ora nuk është e ndritshme. Ju lutemi kontrolloni siguresën në kordonin e rrymës dhe zëvendësojeni atë.
B. Madhësia e siguresës së çakmakut të disa modeleve është e vogël, gjë që ndërpret energjinë në momentin e ndezjes;
C. Çlirimi i telave të brendshëm

3) Pas marrjes së produktit, motori është i bllokuar dhe nuk mund të funksionojë;
A. Nëse keni ndonjë pyetje 1) zhurmë të ngjashme jonormale, ju lutemi shtypni 1) analizë dhe kontrolloni;
B. Tensioni i furnizimit me energji elektrike nuk është 12V DC
C. Gjatë transportit, lëvizja e brendshme e produktit zhvendoset dhe motori është mbërthyer në kutinë.

EPE, shkumë, kuti kartoni dhe veshje të endura

Pambuk perla, shkumë, kartona dhe çanta të endura, etj., të përdorura për paketim të sigurt dhe mbrojtje të produkteve nga konsumimi gjatë transportit

EPE, shkumë, kuti kartoni dhe veshje të endura, të tilla si për paketimin dhe mbrojtjen e sigurisë gjatë transportit të produkteve që nuk i nënshtrohen konsumimit.

Fletë (film) shkumë polietileni, e njohur edhe si pambuk perla.
Fleta e shkumëzuar nga polietileni (film), emërtohet edhe si pambuk perla