Celular
+86(574)62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

Rreth Nesh

Yuyao Jiaqiao Auto Accessories Co., Ltd. është një kompani që specializohet në prodhimin e llojeve të kompresorit të ajrit të makinave 12VDC (fryrësi i gomave të makinave), fshesës me korrent, veglave dhe aksesorëve të urgjencës në anë të rrugës, etj. Ajo ndodhet në lindje të provincës Zhejiang - Yuyao qytet i cili është 1 orë me makinë nga aeroporti Ningbo Lishe (Porti Ningbo), dhe 2 orë me makinë nga Hangzhou ose Shangai. Kompania mbulon një sipërfaqe prej 1500 metrash katrorë dhe me 80 punonjës, eksporton produkte në të gjithë botën me shumicën e certifikatave ndërkombëtare të hyrjes si CE, RoHS, etj.
Si një nga fabrikat udhëheqëse dhe profesionale, bazuar në politikën e cilësisë "të orientuar drejt cilësisë, së pari klienti", ne kemi krijuar një sistem të saktë dhe shumë efikas të kontrollit të cilësisë. Certifikatat e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO 9001:2000 janë marrë në vitin 2006.
Për të rritur avantazhet e sfidës në konkurrencën globale të çmimeve dhe për të kontrolluar më mirë cilësinë, ne zhvilluam punëtorinë tonë të pajisjeve kompjuterike, punëtorinë e motorëve, punëtorinë e injektimit, punishten e montimit dhe punishten e formimit. Shumica e pjesëve kryesore të produkteve tona prodhohen në fabrikën tonë, të gjitha produktet e përfunduara vijnë nga linjat tona të montimit. Me këto pajisje profesionale të prodhimit dhe ekipin e shkëlqyer të Kërkimit dhe Zhvillimit, aftësia jonë e prodhimit arrin në 50,000 copë kompresorë ajri ose fshesa me korrent çdo muaj. Ne gjithashtu krijuam qendrën tonë të kontrollit të cilësisë, ekipet e zhvillimit të produkteve.
Ndërkohë, për të rritur avantazhet sfiduese në ekonominë globale të shërbimeve të mira, në bazë të kalimit të certifikimit të sistemit të menaxhimit ISO9001, kompania miratoi ERP, OA dhe sistemin e menaxhimit të E-biznesit. Ne gjithashtu do të vazhdojmë të prezantojmë teknologjinë e avancuar vendase dhe të huaj dhe përvojën e menaxhimit, dhe të përpiqemi të përmirësojmë cilësinë dhe konkurrencën e produktit. Shumica e produkteve tona tani janë me certifikata ndërkombëtare.