Мобилен телефон
+86(574)62759822
Е-пошта
sales@yyjiaqiao.com

Производи

 • 11632, 12V car tyre inflator

  11632, 12V пумпа за автомобилски гуми

  Мини воздушен компресор – брзина на надувување на гумата од 8 минути
  Список на карактеристики:
  1)150PSI (10Bars) максимален притисок;
  2) Се напојува со кабел за напојување DC12V 3m(10ft) со запалка за автомобил;
  3) Вграден прекинувач за вклучување/исклучување;
  4) Совршен дизајн за складирање на цревото за воздух и кабелот за напојување;
  Структурата на клипниот цилиндар од 5)16mm обезбедува брза брзина на надувување и висок притисок;
  6) Стилски дизајн на лицето на производот;
  7)Максимален ампер: 10А;
  8) Вклучен мерач на воздух;
  9) Плетено црево за воздух со приклучок за приклучување;
  10) Додатоци: 2 млазници и 1 спортска игла

 • 13009, Heavy duty 30mm Piston Air Compressor with light

  13009, Тешки клипен воздушен компресор од 30 мм со светлина

  Список на карактеристики:
  1)150 PSI (11 бари) максимален притисок;
  2) Се напојува со кабел за напојување DC12V 3m(10ft) со запалка за автомобил;
  3) Светло за итни случаи;
  4) Прекинувач за вклучување/исклучување на компресорот;
  5)Светло/исклучено/трепка Прекинувач со 3 начини

 • 11933
 • 11997, Digital Air Compressor with Light, Pre-setting and automatic stop

  11997 година, дигитален воздушен компресор со светло, претходно поставување и автоматско запирање

   Список на карактеристики:

  1)150PSI (18Bars) максимален притисок;
  2) Напојуван од DC12V 3m (10ft) кабел за напојување со запалка за автомобил;
  3) Максимален ампер: 10А;
  4) Дигитален мерач на воздух со високо прецизно ниво;
  5) дисплеј со 4 единици и може да се префрли во дигитален мерач на воздух;
  6)Автоматски запира кога притисокот ќе го достигне посакуваното претходно поставување;
  7) Светло за итни случаи;
  8) трепка предупредувачко светло;
  9) Плетено воздушно црево со приклучок за приклучување;
  10) Додатоци: 2 млазници и 1 спортска игла

 • 11947 Mini Compressor

  11947 Мини компресор

  1) 150PSI (10Bars) Максимален притисок;
  2) Напојуван од DC12V 3m(10ft) кабел за напојување со запалка за автомобил;
  3) Дигитален мерач на воздух со високо прецизно ниво;
  4) дисплеј со 4 единици и може да се префрли во дигитален мерач на воздух;
  5) Автоматски запира кога притисокот ќе го достигне посакуваното претходно поставување;
  6) Максимален ампер: 10А;
  7) прекинувач за вклучување/исклучување;
  8) Плетено воздушно црево со приклучок за приклучување;
  9) Додатоци: 2 млазници и 1 спортска игла
  10) Надворешно пакување: 38,50*29,00*29,50см, 24 парчиња, 21кг

 • 11973D, 12V digital air compressor with auto-stop function

  11973D, 12V дигитален воздушен компресор со функција за автоматско стопирање

  Список на карактеристики:

  1)150PSI (18Bars) максимален притисок;
  2) Се напојува со кабел за напојување DC12V 3m(10ft) со запалка за автомобил;
  3) Максимален ампер: 10А;
  4)Дигитален мерач на воздух со високо прецизно ниво;
  5) дисплеј со 4 единици и може да се префрли во дигитален мерач на воздух;
  6)Автоматски запира кога притисокот ќе го достигне посакуваното претходно поставување;
  7) Плетено црево за воздух со приклучок за приклучување;
  8) Додатоци: 2 млазници и 1 спортска игла
  9) Пакување: 54*46*42,5 см, 20 парчиња/ctn, 21,5/20 кг

123456 Следно > >> Страница 1/10