Мобилен телефон
+86(574)62759822
Е-пошта
sales@yyjiaqiao.com

Мини компресор

 • 11632, 12V car tyre inflator

  11632, 12V пумпа за автомобилски гуми

  Мини воздушен компресор – брзина на надувување на гумата од 8 минути
  Список на карактеристики:
  1)150PSI (10Bars) максимален притисок;
  2) Се напојува со кабел за напојување DC12V 3m(10ft) со запалка за автомобил;
  3) Вграден прекинувач за вклучување/исклучување;
  4) Совршен дизајн за складирање на цревото за воздух и кабелот за напојување;
  Структурата на клипниот цилиндар од 5)16mm обезбедува брза брзина на надувување и висок притисок;
  6) Стилски дизајн на лицето на производот;
  7)Максимален ампер: 10А;
  8) Вклучен мерач на воздух;
  9) Плетено црево за воздух со приклучок за приклучување;
  10) Додатоци: 2 млазници и 1 спортска игла

 • 11653D 12V mini digital air compressor with auto-stop function

  11653D 12V мини дигитален воздушен компресор со функција за автоматско стопирање

  1) 150PSI (10Bars) Максимален притисок;
  2) Напојуван од DC12V 3m(10ft) кабел за напојување со запалка за автомобил;
  3) Дигитален мерач на воздух со високо прецизно ниво;
  4) дисплеј со 4 единици и може да се префрли во дигитален мерач на воздух;
  5) Автоматски запира кога притисокот ќе го достигне посакуваното претходно поставување;
  6) Максимален ампер: 10А;
  7) прекинувач за вклучување/исклучување;
  8) Плетено воздушно црево со приклучок за приклучување;
  9) Додатоци: 2 млазници и 1 спортска игла
  10) Надворешно пакување: 38,50*29,00*29,50см, 24 парчиња, 21кг

 • 12284 12V Digital Air Compressor with emergency light

  12284 12V дигитален воздушен компресор со светло за итни случаи

  Предности Список на карактеристики: 1)150PSI (10Bars) максимален притисок; 2) Светло за итни случаи; 3) Вграден прекинувач за вклучување/исклучување на светлото; 4) Вграден компресорски прекинувач за вклучување/исклучување; 5) Напојуван од DC12V кабел за напојување 3m(10ft) со запалка за автомобил; 6) Максимален ампер: 10А; 7) Автоматски запира кога притисокот ќе го достигне посакуваното претходно поставување; 8) дисплеј со 4 единици и може да се префрли во дигитален мерач на воздух; 9) Дигитален мерач на воздух со високо прецизно ниво; 10) Плетено црево за воздух со приклучок за приклучување; 11) Додатоци: ...
 • 11947 Mini Compressor

  11947 Мини компресор

  1) 150PSI (10Bars) Максимален притисок;
  2) Напојуван од DC12V 3m(10ft) кабел за напојување со запалка за автомобил;
  3) Дигитален мерач на воздух со високо прецизно ниво;
  4) дисплеј со 4 единици и може да се префрли во дигитален мерач на воздух;
  5) Автоматски запира кога притисокот ќе го достигне посакуваното претходно поставување;
  6) Максимален ампер: 10А;
  7) прекинувач за вклучување/исклучување;
  8) Плетено воздушно црево со приклучок за приклучување;
  9) Додатоци: 2 млазници и 1 спортска игла
  10) Надворешно пакување: 38,50*29,00*29,50см, 24 парчиња, 21кг

 • 13002, Heavy Duty 30mm Piston Air Compressor

  13002, Тешки клипен воздушен компресор од 30 мм

   Список на карактеристики:

  1)150 PSI (11 бари) максимален притисок;
  2) Напојуван од DC12V 3m (10ft) кабел за напојување со запалка за автомобил;
  3) Прекинувач за вклучување/исклучување на компресорот;
  4) Максимален ампер: 15А;
  5) Вклучен мерач на воздух;
  6) Гумено воздушно црево со бакарен приклучок за навртување;
  7) Многу удобна рачка;
  8) Додатоци: 2 млазници и 1 спортска игла

 • 10602, 12V Portable Mini Oil Extractor Pump

  10602, 12V пренослива мини пумпа за екстрактор на масло

  1) Сосема нов и висококвалитетен
  2) Лесно префрлете го горивото за ATV, JET SKI, мотоцикл, генератори на бензин и многу повеќе
  3) Работи на сите видови гориво и масло (не за бензин)

123 Следно > >> Страница 1/3