Мобилен телефон
+86(574)62759822
Е-пошта
sales@yyjiaqiao.com

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Каде е вашата фабрика?

Yuyao Jiaqiao Auto Accessories Co., Ltd
Адреса: бр. 5 Xiahengdai Road, Xiaodong Industrial Area, Yuyao, Жеџијанг, Кина
Тел: +86-574-62759822
Факс: +86-574-62759823
Е-пошта: jialin#yyjiaqiao.com (заменете го # со @ кога ќе ни испратите е-пошта)
www.yyjiaqiao.com
Skype: yyjiaqiao

Горна е нашата фабричка адреса. Проверете ја и страницата за контакт со нас.

Компресорот работи бавно

П: Компресорот работи бавно, звучи често запрено. Видеото како што следува

О: 1) проверете дали автомобилот е запален, Звукот се чини дека нема струја;

2) ако напојувањето е во ред, ве молиме проверете дали завртката на моторот е затегната.

3) ставете малку маст на менувачот.

 

Не успеа да се надува автомобилска гума

П: Здраво, имам проблем со пумпата, ја користев за да ја разнесам гумата на велосипедот на моите синови. оптоварување чуден шум и не би пумпа до. Морав да ја однесам колата во гаража за воздух.

О: Ве молиме љубезно кажете ни ги следните информации доколку некоја пумпа не успеа да се надува. Нам ни е многу важно за да можеме да разбереме за каква ситуација се работи.

  • големина на гумата што ќе ја надувате
  • Почетен притисок во гумите пред да се надува
  • колку време е потребно.
  • Модел на производ бр.
  • Неуспешен опис на статусот, на пример, пушење, нема бучава, не се вклучува, не се надува до саканиот притисок, итн.

Сите наши гуми за надувување на автомобилски гуми можат да ги надујат повеќето автомобилски гуми освен многу големата гума или желбата да се надува многу висок притисок (>3,5 бари). Брзината на надувување може да се најде во нашата спецификација за секој модел на надувување. Општо земено, јадрото A16mm може да ја надува автомобилската гума 195/60R14 на 2 бари околу 8-9 минути. Јадрото од 19 мм може да ја надува автомобилската гума 195/60R14 на 2 бари околу 7-8 минути. Поголем притисок значи повеќе пати, поголема гума значи и повеќе време. Ве молиме бидете трпеливи да почекате. Пробајте го нашиот метален компресор за воздух ако сакате да биде побрз и појак.

Не може да се одговори на застрашувачкиот шум дека има многу можности. Како и да е, поставете го притисокот за автоматско запирање на 30 PSI и цврсто држете го цревото на компресорот за воздух, а потоа вклучете го компресорот за воздух. Дали се надува и автоматско запира? Ако не, ве молиме контактирајте го нашиот продажен претставник за по продажбата.

Ви благодариме и извинете за секоја непријатност.

Заеднички прашања за надувување на компресорот за воздух - 11691

1) Има бучава и не може да се надува
Описот на ситуацијата во основа треба да биде следново видео
Горенаведената анализа на бучавата -
A. Притисокот во гумата е превисок и почетната моќност на воздушната пумпа е недоволна.
Решение --> Користете по палење на автомобилот;
B. За време на транспортот, внатрешното движење на производот се поместува и моторот е заглавен во куќиштето.
В. Абење на моторната опрема
Решение --> Заменете го моторот;
D. Врската за поврзување е заглавена.
Решение --> Отворете ја обвивката и инсталирајте ја шипката за поврзување;

2) Нема знаци на работа кога производот е вметнат во регулаторот на напонот на автомобилот. Купувачот сè уште не може да се надува откако смени два автомобили;
A. Осигурувачот во запалката е издуван. Во овој случај, часовникот не е осветлен. Ве молиме проверете го осигурувачот во кабелот за напојување и заменете го.
B. Големината на осигурувачот за запалка кај некои модели е мала, што го прекинува напојувањето во моментот на палење;
В. Одлемување на внатрешни жици

3) По приемот на производот, моторот е блокиран и не може да работи;
A. Ако имате било какви прашања 1) сличен абнормален шум, ве молиме притиснете 1) анализа и проверете;
Б. Напонот за напојување не е 12V DC
В. За време на транспортот, внатрешното движење на производот се поместува и моторот е заглавен во куќиштето.

EPE, пена, картонски кутии и ткаена облека

Бисерен памук, пена, картони и плетени кеси итн., кои се користат за безбедно пакување и заштита на производите од абење при транспорт

EPE, пена, картонски кутии и ткаени алишта, како на пример за пакување и заштита на безбедноста при транспорт на производи кои не се предмет на абење.

Лист (филм) од полиетиленска пена, познат и како бисер памук.
Полиетиленски пенлив лист (филм), исто така е именуван како бисер памук