Мобилен телефон
+86 (574) 62759822
Е-пошта
sales@yyjiaqiao.com
 • about
 • about

Нашите производи

Вистински факти

Имаме неколку супер факти тука

 • We have professional production equipment and excellent R & D team to enhance the challenge advantages in global competition of price and control the quality betterWe have professional production equipment and excellent R & D team to enhance the challenge advantages in global competition of price and control the quality better

  Квалитет

  Имаме професионална опрема за производство и одличен тим за истражување и развој за да ги подобриме предностите на предизвикот во глобалната конкуренција на цената и да го контролираме квалитетот подобро

 • Our Factory pass the ISO9001 management system certification, company adopted ERP, OA and E-business management system to enhance advantages in global economy of good services.Our Factory pass the ISO9001 management system certification, company adopted ERP, OA and E-business management system to enhance advantages in global economy of good services.

  Сертификат

  Нашата фабрика го положи сертифицирањето на системот за управување со ISO9001, компанијата усвои ERP, OA и систем за управување со е-бизнис за да ги подобри предностите во глобалната економија на добри услуги.

 • Jiaqiao is a company who speicializing in manufacturing types of 12VDC car air compressor, car vacuum cleaner, roadside emergency tools and accessories, etc.Jiaqiao is a company who speicializing in manufacturing types of 12VDC car air compressor, car vacuum cleaner, roadside emergency tools and accessories, etc.

  Производител

  Iaиакиао е компанија која специјализира во производство на типови компресори за воздух 12VDC за автомобили, правосмукалка за автомобили, алати и додатоци за итни случаи покрај патот, итн.

Апликации