Telpon Ponsel
+86 (574) 62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

Produk

  • 13009, Heavy duty 30mm Piston Air Compressor with light

    13009, Kompresor Udara Piston 30mm kanthi abot

    Dhaptar Fitur:
    1) 150PSI (11 Bar) Tekanan Maksimum;
    2) Didhukung nganggo kabel listrik DC12V 3m (10ft) nganggo korek rokok mobil;
    3 Light Lampu Darurat;
    4 switch Kompresor On / Off switch;
    5, Lampu / Pateni / Flashing 3 cara ngalih

  • 11933
  • 11947 Mini Compressor

    11947 Kompresor Mini

    1) 150PSI (10Bars) Tekanan Maksimum;
    2) Didhukung nganggo kabel listrik DC12V 3m (10ft) nganggo korek rokok mobil;
    3) Pengukur udara digital kanthi tingkat akurat sing dhuwur;
    4) Tampilan 4 unit lan bisa diganti ing ukuran udara digital;
    5) Otomatis mandheg nalika tekanan tekan pre-setting sing dikarepake;
    6) Ampere Maksimum: 10A;
    7) urip / mati;
    8) Selang udara rajutan kanthi Plug-in cepet;
    9) Aksesoris: 2 nozel lan 1 jarum olahraga
    10) Paket Outer: 38.50 * 29.00 * 29.50cm, 24 pcs, 21kgs

  • 11973D, 12V digital air compressor with auto-stop function

    11973D, kompresor udara digital 12V kanthi fungsi mandeg otomatis

    Dhaptar Fitur:

    1) 150PSI (18Bars) Tekanan Maksimum;
    2) Didhukung nganggo kabel listrik DC12V 3m (10ft) nganggo korek rokok mobil;
    3 Amp Ampere Maksimum: 10A;
    4, Digital gauge kanthi tingkat akurat sing dhuwur;
    Tampilan 5) 4 unit lan bisa diowahi ing ngukur udara digital;
    6, Otomatis mandheg nalika tekanan tekan pre-setting sing dikarepake;
    7) Selang udara rajutan kanthi Plug-in cepet;
    8) Aksesoris: 2 nozel lan 1 jarum olahraga
    9) Packing: 54 * 46 * 42.5cm, 20 pcs / ctn, 21.5 / 20Kgs

  • 11653D 12V mini digital air compressor with auto-stop function

    Kompresor udara digital 11653D 12V mini kanthi fungsi mandeg otomatis

    1) 150PSI (10Bars) Tekanan Maksimum;
    2) Didhukung nganggo kabel listrik DC12V 3m (10ft) nganggo korek rokok mobil;
    3) Pengukur udara digital kanthi tingkat akurat sing dhuwur;
    4) Tampilan 4 unit lan bisa diganti ing ukuran udara digital;
    5) Otomatis mandheg nalika tekanan tekan pre-setting sing dikarepake;
    6) Ampere Maksimum: 10A;
    7) urip / mati;
    8) Selang udara rajutan kanthi Plug-in cepet;
    9) Aksesoris: 2 nozel lan 1 jarum olahraga
    10) Paket Outer: 38.50 * 29.00 * 29.50cm, 24 pcs, 21kgs

  • 11997, Digital Air Compressor with Light, Pre-setting and automatic stop

    11997, Kompresor Udara Digital kanthi Lampu, Pra-setelan lan mandeg otomatis

     Dhaptar Fitur:

    1) 150PSI (18Bars) Tekanan Maksimum;
    2) Didhukung nganggo kabel listrik DC12V 3m (10ft) nganggo korek rokok mobil;
    3 Amp Ampere Maksimum: 10A;
    4, Digital gauge kanthi tingkat akurat sing dhuwur;
    Tampilan 5) 4 unit lan bisa diowahi ing ngukur udara digital;
    6, Otomatis mandheg nalika tekanan tekan pre-setting sing dikarepake;
    7 Light Lampu Darurat;
    8 light Lampu peringatan sumunar;
    9) Selang udara rajutan kanthi Plug-in cepet;
    10) Aksesoris: 2 nozel lan 1 jarum olahraga