Ponsel
+86(574)62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Ing endi pabrik sampeyan?

Yuyao Jiaqiao Auto Accessories Co., Ltd
Alamat: No. 5 Xiahengdai Road, Kawasan Industri Xiaodong, Yuyao, Zhejiang, China
Telpon: +86-574-62759822
Fax: +86-574-62759823
Email: jialin#yyjiaqiao.com (ganti # karo @ nalika email kita)
www.yyjiaqiao.com
Skype: yyjiaqiao

Ndhuwur iku alamat pabrik kita. Sampeyan uga mriksa kaca kontak.

Kompresor dianggo alon

P : Kompresor kerjane alon-alon, muni kerep mandheg. Video kaya ing ngisor iki

A: 1) mriksa yen mobil wis diwiwiti, Swara misale jek sing kurang daya;

2) yen daya OK, mangga dipriksa yen meneng ing motor nyenyet.

3) sijine sawetara pelumas ing pindah.

 

Gagal Ngembangake ban mobil

P: Halo aku duwe masalah karo pompa, aku digunakake kanggo ngunekke ban sepedha anakku, apa ora masalah, lunga kanggo nglebokake angin ing ban mobilku wingi kudu dipateni amarga nggawe a mbukak swara aneh lan ora bakal pump munggah. Aku kudu nggawa mobil menyang garasi kanggo hawa.

A: Mangga ngandhani informasi ing ngisor iki yen ana pompa sing gagal ngembang. Penting banget kanggo kita supaya bisa ngerti kahanan kasebut.

  • ukuran ban sing bakal sampeyan kembung
  • Tekanan ban awal sadurunge kembung
  • suwene suwene.
  • Model produk No.
  • Katrangan status gagal, contone, udud, ora ana swara, ora miwiti, ora ngobong tekanan sing dikarepake, lsp

Kabeh inflator ban mobil kita bisa ngobong umume ban mobil kajaba ban sing gedhe banget, utawa kepinginan kanggo ngobong tekanan sing dhuwur banget (> 3.5bar). Kacepetan inflating bisa ditemokake ing spesifikasi saben Model inflator. Umumé, inti A16mm bisa ngobong ban mobil 195/60R14 nganti 2bar watara 8-9 menit. 19mm inti bisa inflate ban mobil 195/60R14 kanggo 2bar watara 7-8 mins. Tekanan sing luwih dhuwur tegese luwih akeh, ban sing luwih gedhe tegese luwih akeh wektu. Mangga sabar ngenteni. Coba kompresor udara logam yen sampeyan pengin luwih cepet lan kuwat.

Swara weired ora bisa dijawab manawa ana akeh kemungkinan. Oalah, mangga nyetel tekanan otomatis mandeg menyang 30PSI, terus selang kompresor udara kenceng, banjur uripake kompresor udara. Apa inflate lan otomatis mandheg? Yen ora, hubungi wakil sales kita kanggo sawise dodolan.

Matur nuwun lan nuwun sewu.

Pitakonan inflating umum kompresor udara - 11691

1) Ana swara lan ora bisa inflated
Katrangan kahanan kudu dadi video ing ngisor iki
Analisis swara ing ndhuwur -
A. Tekanan ing jero ban dhuwur banget lan daya wiwitan pompa udara ora cukup.
Solusi -> Gunakake sawise miwiti mobil;
B. Sajrone transportasi, gerakan internal prodhuk dipindhah lan motor macet ing omah.
C. Nyandhang gear motor
Solusi -> Ganti motor;
D. Batang penghubung macet.
Solusi -> Bukak cangkang lan pasang batang penghubung;

2) Ora ana tandha-tandha bisa digunakake nalika produk dipasang ing regulator voltase mobil. Sing tuku isih ora bisa ngobong sawise ngganti rong mobil;
A. Sekring ing korek rokok diunekake. Ing kasus iki, jam tangan ora padhang. Mangga priksa sekring ing kabel daya lan ngganti.
B. Ukuran sekring korek rokok saka sawetara model cilik, sing nyuda daya nalika diwiwiti;
C. Desoldering saka kabel internal

3) Sawise produk ditampa, motor diblokir lan ora bisa digunakake;
A. Yen sampeyan duwe pitakonan 1) gangguan abnormal padha, mangga pencet 1) analisis lan mriksa;
B. voltase sumber daya ora 12V DC
C. Sajrone transportasi, gerakan internal prodhuk dipindhah lan motor macet ing omah.

EPE, umpluk, kothak karton lan tenunan nyandhang

Katun mutiara, umpluk, karton lan tas anyaman, lan sapiturute, digunakake kanggo kemasan aman lan nglindhungi produk saka nyandhang lan luh nalika transportasi

EPE, umpluk, kothak karton lan nyandhang tenunan, kayata kanggo packaging lan pangayoman safety sak transportasi produk ora tundhuk nyandhang lan luh.

Lembar busa poliethelin (film), uga dikenal minangka katun mutiara.
Polyethylene foamed sheet (film), uga dijenengi minangka katun mutiara