Ponsel
+86(574)62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

Babagan Kita

Yuyao Jiaqiao Auto Accessories Co., Ltd. minangka perusahaan sing spesialisasi ing manufaktur jinis kompresor udara mobil 12VDC (inflator ban mobil), pembersih vakum mobil, alat lan aksesoris darurat pinggir dalan, lsp. Dumunung ing sisih wétan provinsi Zhejiang - Yuyao kutha kang 1 jam nyopir saka bandara Ningbo Lishe (Ningbo Port), lan 2 jam nyopir saka Hangzhou utawa Shanghai. Perusahaan kalebu area 1500 meter persegi lan karo 80 karyawan, produk ekspor menyang kabeh ndonya karo paling sertifikat entri internasional kaya CE, RoHS, etc.
Minangka salah siji saka pabrik anjog lan profesional, adhedhasar kabijakan kualitas "oriented kualitas, customer pisanan", kita wis ditetepake sistem kontrol kualitas pas lan Highly efisien. Sertifikat sistem manajemen mutu ISO 9001:2000 dipikolehi ing taun 2006.
Kanggo nambah kaluwihan tantangan ing kompetisi rega global lan ngontrol kualitas sing luwih apik, kita ngembangake bengkel harware, bengkel motor, bengkel injeksi, bengkel perakitan, lan bengkel cetakan. Umume bagean utama produk kita diprodhuksi ing pabrik kita, kabeh produk rampung teka saka garis ngumpul kita. Kanthi peralatan produksi profesional lan tim R & D sing apik, kemampuan produksi kita tekan 50.000 pcs kompresor udara utawa pembersih vakum saben wulan. Kita uga nggawe pusat kontrol kualitas dhewe, tim pangembangan produk.
Kangge, kanggo nambah kaluwihan tantangan ing ekonomi global layanan apik, ing basis saka pass sertifikasi sistem manajemen ISO9001, perusahaan diadopsi ERP, OA lan E-bisnis sistem manajemen. Kita uga bakal terus ngenalaken pengalaman teknologi lan manajemen majeng domestik lan manca, lan usaha kanggo nambah kualitas produk lan daya saing. Umume produk kita saiki duwe sertifikat internasional.