Telpon Ponsel
+86 (574) 62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

Babagan Kita

Yuyao Jiaqiao Auto Accessories Co., Ltd. minangka perusahaan sing nganggo komunikasi ing jinis manufaktur kompresor udara mobil 12VDC (mobil ban inflator), alat pembersih vakum mobil, alat-alat darurat lan aksesoris pinggir dalan, lsp. Dununge ana ing sisih wétan propinsi Zhejiang - Yuyao kutha sing nyopir 1 jam saka bandara Ningbo Lishe (Pelabuhan Ningbo), lan 2 jam nyopir saka Hangzhou utawa Shanghai. Perusahaan nyakup area 1500 meter persegi lan karo 80 karyawan, produk sing diekspor menyang saindenging jagad kanthi sertifikat entri internasional kaya CE, RoHS, lsp.
Minangka salah sawijining pabrik terkemuka lan profesional, adhedhasar kabijakan kualitas "berorientasi kualitas, pelanggan dhisik", kita wis nggawe sistem kontrol kualitas sing tepat lan efisien banget. Sertifikat sistem manajemen mutu ISO 9001: 2000 dipikolehi ing taun 2006.
Kanggo nambah kaluwihan tantangan ing kompetisi rega global lan ngontrol kualitas sing luwih apik, kita nggawe lokakarya harware, lokakarya motor, lokakarya injeksi, lokakarya, lan lokakarya. Umume bagean utama produk diprodhuksi ing pabrik, kabeh produk sing wis rampung teka saka garis sing dipasang. Kanthi peralatan produksi profesional lan tim R&D sing apik, kemampuan produksi tekan 50.000 pcs kompresor udara utawa pembersih vakum saben wulan. Kita uga nggawe pusat kontrol kualitas dhewe, tim pangembangan produk.
Kangge, kanggo nambah kaluwihan tantangan ing ekonomi global layanan sing apik, adhedhasar sertifikasi sistem manajemen ISO9001, perusahaan nggunakake ERP, sistem manajemen OA lan E-bisnis. Kita uga bakal terus ngenalake teknologi canggih lan pengalaman manajemen domestik lan manca, lan ngupayakake ningkatake kualitas produk lan daya saing. Umume produk kita duwe sertifikat internasional saiki.