Telpon Ponsel
+86 (574) 62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

21282 Pembersih vakum mobil

Katrangan singkat:

1) Lampu listrik rokok 12V nganggo kabel listrik nganggo kabel;
2) daya ekstrem 100W / 120W.
3) Filter hypa kelas Vakum Ngarep.
4) Swara ngisor
5) kalebu akeh aksesoris.
6) Bahan ABS.
7) Tombol On / Off
8) gampang mbusak sampah lan wisuh saringan.
9) Kemasan: 51 * 38.5 * 55cm, 16 pcs / ctn, 15 / 14Kgs


Detail Produk

Tag Produk

1) Lampu listrik rokok 12V nganggo kabel listrik nganggo kabel;
2) daya ekstrem 100W / 120W.
3) Filter hypa kelas Vakum Ngarep.
4) Swara ngisor
5) kalebu akeh aksesoris.
6) Bahan ABS.
7) Tombol On / Off
8) gampang mbusak sampah lan wisuh saringan.
9) Kemasan: 51 * 38.5 * 55cm, 16 pcs / ctn, 15 / 14Kgs

Fungsi utama kaya ing ngisor iki

Jeneng produk: cleaner vakum mobil
Bahan produk: ABS
Voltase produk: 12V
Kacepetan peringkat produk: 18000
Nyedhot vakum produk: 4
Daya produk: 72W

Cegahan

1. Nalika digunakake, mangga miwiti mesin mobil luwih dhisik kanggo nambah tenaga tanpa nganggo daya batere mobil.
2. Mesin kasebut diwatesi mung ing sumber daya DC, lan suplai listrik voltase dhuwur ora diidini.
3. Nalika ngembung, monggo istirahat sawise ngubungi lan kerja suwene 10 menit kanggo nambah umur motor. Kapal karet
Yen wis akeh, bisa terus-terusan sajrone 30 menit.
4. Nalika ban umum saya gedhe, bisa tekan tekanan ban normal 22OKPA udakara 3-6 menit. Ban gedhe
Bakal suwe maneh. Contone, nalika wiwit mundhak, penunjuk alat mundhak kanthi cepet, tegese hawa ora
Isi ban, sampeyan kudu mandheg nyambut gawe lan ngoperasikake maneh, yen ora, instrumen lan motor bakal rusak.
5. Nalika nggunakake, aja metu saka awak, waca tekanan ban kapan wae, lan aja kakehan jenuh.
6. Yen rokok korek mobil ora resik lan ora nggawa listrik, utawa sekring diunekake, mesin ora bisa mlaku kanthi normal.
Priksa manawa rokok sing luwih entheng bisa ditrapake kanthi apik.
7. Mesin kasebut kudu dilindhungi saka lembab, dawah lan mlebu pasir, lan bocah-bocah supaya ora muter.

deta

Pembersih vakum mobil

1) Bahan ABS

2) Tombol On / Off

3) Kekuwatan ekstrem 100W / 120W

4) Filter hypa kelas Vakum Ngarep

5) Kemasan: 51 * 38.5 * 55cm, 16 pcs / ctn, 15 / 14Kgs

23
11
certificate

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita