Telpon Ponsel
+86 (574) 62759822
E-mail
sales@yyjiaqiao.com

21234, 90W Car Vacuum Cleaner

Katrangan singkat:

1) Cleaner Vacuum Mobil 12V90Watt
2) Didhukung nganggo tali tembaga tugas berat 3m.
3) Rokok mobil tipe AS nganggo sekring.
4) Filter hypa kelas Vakum Ngarep.
5) Swara ngisor
6) kalebu siji pangisep.
7) Bahan ABS.
8) Tombol On / Off
9) gampang mbusak sampah lan wisuh saringan.
10) Pengepakan: 44 * 41.5 * 28.5cm, 8 pcs / ctn, 8 / 7Kgs

Detail Produk

Tag Produk

1) Cleaner Vacuum Mobil 12V90Watt
2) Didhukung nganggo tali tembaga tugas berat 3m.
3) Rokok mobil tipe AS nganggo sekring.
4) Filter hypa kelas Vakum Ngarep.
5) Swara ngisor
6) kalebu siji pangisep.
7) Bahan ABS.
8) Tombol On / Off
9) gampang mbusak sampah lan wisuh saringan.
10) Pengepakan: 44 * 41.5 * 28.5cm, 8 pcs / ctn, 8 / 7Kgs
Properti Mesin
Materi ABS, PS, Tembaga
Ukuran Produk 40 * 10,5 * 13cm
Aliran nyedhot ora kasebut
Media sedhot Basah lan Garing
Karakteristik Listrik
Daya Rated 12V90W MAX;
Pasokan Daya 3m kanthi adaptor korek rokok, dibutuhake 12V DC
Paket
Aksesoris 1 adaptor sedhot
Paket Outer 44 * 41.5 * 58.5cm, 8 pcs / ctn, 8 / 7Kgs

Fungsi utama kaya ing ngisor iki

Fitur anyar, rega sing luwih terjangkau, aksesoris mewah, kinerja sing andal, penampilan sing apik, kompak lan entheng, cocog kanggo kabeh jinis kendaraan ringan 12V. Aman lan trep kanggo digunakake lan gampang dioperasikake.

Karakter khas kaya ing ngisor iki

Pembersih vakum khusus mobil duwe tenaga sedhot sing kuat, trep lan praktis kanggo ngresiki mobil, lan kabeh bledug lan kotoran ing mobil bisa dipangan, nggawe interior mobil dadi anyar.

xq

Pandhuan kanggo digunakake
1. Colokan korek rokok disambungake karo korek rokok ing mobil
2. Konfirmasi manawa sambungan wis bener, lebokake nozel multifungsi menyang ndhuwur pembersih vakum, lan uripake saklar kerja: Tombol On / Off
3. Ing sudut 30-45 kanggo nyedhot rereget, bledug, lan lebu liyane.
4. Sawise rampung nggarap, mateni saklar lan uripake pembersih vakum kanggo ngresiki bledug, lsp.
5. Tutup maneh tutup ngarep, siyap digunakake mengko

23
11
certificate

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita